4.5/5

baseret på +1.160 anmeldelser

Aftenselskaber

Hyggelige lokaler med åben ildsted

Restaurant Kronborg

Du kan booke vores hyggelige lokaler med det åbne ildsted, hjemmelavet mad og venlig, kompetent betjening til dit private selskab eller firmaarrangement med op til 80 gæster. 

Tidspunkt
Du kan booke Restaurant Kronborg til dit private selskab alle ugens syv dage fra kl. 18.00 til midnat – med mulighed for forlængelse til kl. 01.00.

Send en mail med navn, telefonnummer og foretrukne dato for dit selskab til reservation@restaurantkronborg.dk, hvis du vil høre mere om mulighederne for at holde dit næste selskab på Restaurant Kronborg.

Vi er stolte af

Restaurant Kronborg

Restaurant Kronborg er enormt stolte af vores forskellige nomineringer og priser. 

Menu

Restaurant Kronborg

En smørrebrødsmenu, serveret “family style”, er altid et populært valg til en sammenkomst, hvad enten du vil forkæle dine venner og familie eller dine forretningsforbindelser.

Gæsterne elsker at smage. dele, diskutere favoritter – og få mere af det, de bedst kan lide. Du kan se vores forslag til smørrebrødsmenuer på:

Vi sammensætter gerne en øl- og snapsemenu specielt til smørrebrødsmenuen.

Vores anmeldelser

Vi har 4,5 stjerner ud af 5 på Google

4.5/5
5/5

En af Københavns bedste klassiske smørrebrød-restauranter, fint udvalg af hjemmelavet snaps og ikke mindst fantastisk service af personalet – opmærksomme, humoristiske og fuld af personlighed. 

– Morten Mørup Jepsen

5/5

Super godt forkost sted. Maden var helt perfekt og i top kvalitet. Jeg tabte min fiskefilet på gulvet, men den gode tjener kom straks med en ny. Det var service på høj plan! Ses snart igen! 

– Simon Falk

5/5

Super frokostcafe med klassisk smørrebrød og med et positivt tvist af nyt. Så lækkert, sød betjening og altid pænt dækket op. Toiletter er pæne. Restauranten kan varmt anbefales.

– Lone Siesing