4.5/5

baseret på +1.160 anmeldelser

takeaway

Smørrebrød som takeaway

Restaurant Kronborg

Forkæl dine gæster – og dig selv – med vores klassiske danske smørrebrød i dit eget hjem, på kontoret eller hvor du ellers måtte ønske det …

Du kan også bestille en af vores smørrebrødsmenuer til selskaber – perfekt, når du skal være ekstra god ved venner, familie eller forretningsforbindelser.

Bliv inspireret til en hyggelig frokost med hjemmelavet, traditionelt dansk smørrebrød på vores smørrebrødsmenu. Og læs mere om vores smørrebrødsmenuer til private selskaber.

Du kan selv hente smørrebrødet – eller vi kan sende det i en taxa (taxa-regningen betales direkte til chaufføren).

Vi er stolte af

Restaurant Kronborg

Restaurant Kronborg er enormt stolte af vores forskellige nomineringer og priser. 

Bestil smørrebrød som takeaway

Restaurant Kronborg

Send os en mail med dine ønsker til smørrebrød samt navn, mobilnummer og (eventuelt) adresse til reservation@restaurantkronborg.dk, så bekræfter vi snarest muligt bestillingen.

Bemærk venligst, at vi har begrænset kapacitet til takeaway og derfor beder om, at du bestiller takeaway med minimum 24 timers varsel.

Vores anmeldelser

Vi har 4,5 stjerner ud af 5 på Google

4.5/5
5/5

En af Københavns bedste klassiske smørrebrød-restauranter, fint udvalg af hjemmelavet snaps og ikke mindst fantastisk service af personalet – opmærksomme, humoristiske og fuld af personlighed. 

– Morten Mørup Jepsen

5/5

Super godt forkost sted. Maden var helt perfekt og i top kvalitet. Jeg tabte min fiskefilet på gulvet, men den gode tjener kom straks med en ny. Det var service på høj plan! Ses snart igen! 

– Simon Falk

5/5

Super frokostcafe med klassisk smørrebrød og med et positivt tvist af nyt. Så lækkert, sød betjening og altid pænt dækket op. Toiletter er pæne. Restauranten kan varmt anbefales.

– Lone Siesing