4.5/5

baseret på +1.160 anmeldelser

Herrefrokost

Klassisk dansk herrefrokost

Restaurant Kronborg

En klassisk dansk herrefrokost kalder både på delikate fiskeretter (gerne med akvavit), mere robuste kødretter (til den mørke specialøl) og kraftig ost (gerne med mere akvavit …).

Vores herrefrokost kræver en sund appetit og et par afslappede timer, der kun kan blive hyggelige, hvorefter de gerne bliver ganske festlige …

Kontakt os på reservation@restaurantkronborg.dk, hvis du ønsker at bestille bord eller at høre mere om en eller flere af menuerne

Vi er stolte af

Restaurant Kronborg

Restaurant Kronborg er enormt stolte af vores forskellige nomineringer og priser. 

Herrefrokost

Frokosten bliver serveret på fade af tre omgange. Inklusive rugbrød, hvidt brød, smør og andefedt.

Pris: 449,00 DKK | per. person

Røget ål med lun røræg – Per person + DKK 95
Kaffe og petitfours – Per person + DKK 79

Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte varer

Vores anmeldelser

Vi har 4,5 stjerner ud af 5 på Google

4.5/5
5/5

En af Københavns bedste klassiske smørrebrød-restauranter, fint udvalg af hjemmelavet snaps og ikke mindst fantastisk service af personalet – opmærksomme, humoristiske og fuld af personlighed. 

– Morten Mørup Jepsen

5/5

Super godt forkost sted. Maden var helt perfekt og i top kvalitet. Jeg tabte min fiskefilet på gulvet, men den gode tjener kom straks med en ny. Det var service på høj plan! Ses snart igen! 

– Simon Falk

5/5

Super frokostcafe med klassisk smørrebrød og med et positivt tvist af nyt. Så lækkert, sød betjening og altid pænt dækket op. Toiletter er pæne. Restauranten kan varmt anbefales.

– Lone Siesing