4.5/5

baseret på +1.160 anmeldelser

Bestil bord

Bestil bord

Restaurant Kronborg

Book bord online · For 1 til 8 personer. 

Vi har komponeret en række frokostmenuer baseret på stamgæsternes favoritter og sæsonens bedste råvarer. 

Frokostmenuerne er gode til selskaber, der ønsker en hyggelig frokost med muligheden for at smage det bedste, det klassiske danske frokostkøkken kan præstere. Vi komponerer gerne en øl- og snapsemenu, der passer til frokostmenuen.

Åbent
Torsdag til lørdag kl. 11.00-22.00 – søndag til onsdag kl. 11.00-17.00

Særligt for fredage, lørdage, søndage & helligdage
Vi har altid fuldt hus i weekenden og på helligdage, hvor en masse frokostglade gæster ønsker at nyde vores smørrebrød. For at kunne holde kvaliteten i maden og servicen, har vi derfor valgt at inddele frokosten i to ”seatings” på disse dage. Det betyder, at du i weekenden og på helligdage kan du reservere bord:

Kl. 12.00 (eller tidligere)
Bemærk venligst, at du og dine gæster har bordet til kl. 14.00, i det bordet er reserveret til et andet selskab kl. 14.15. Hvis I ønsker længere tid til at nyde jeres mad, er I velkomne fra kl. 11.00.

Kl. 14.15 (eller senere)
Bemærk venligst, at du og dine gæster har bordet i 2 timer.

Ønsker i bordet længere tid, er i velkomne til at kontakte os på Reservation@restaurantkronborg.dk.

 

For selskaber

Restaurant Kronborg

Ønsker du at reservere bord til ni personer eller mere – eller har du særlige ønsker til dit besøg på Restaurant Kronborg – beder vi dig sende en mail med navn, telefonnummer, dato, tidspunkt og antal personer til reservation@restaurantkronborg.dk. Bemærk venligst, at din reservation først gælder, når den er blevet bekræftet per mail. Vi beder selskaber på ni personer eller mere om at forudbestille én fælles menu eller sæsonens platte til hele selskabet. Vi kan kun påtage os at lave én fælles afregning per selskab.

Hvis gæster er mere end 10 minutter forsinkede til et bord – og vi ikke har fået besked om dette – tillader vi os at tilbyde bordet til et andet selskab.

Du kan også bestille bord på telefon 33 13 07 08 på hverdage mellem klokken 11.00 og 11.30 samt mellem klokken 15.00 og 17.00.

NB Bemærk venligst, at vi sjældent har tid til at tage telefonen mellem klokken 11.30 og 15.00, i det vi har travlt med at servere frokost for en masse (forhåbentlig) glade gæster.

Særligt for julen

Restaurant Kronborg

Julemånederne er en af de mest festlige tider på året på Restaurant Kronborg. Vi serverer en hjemmelavet, traditionel dansk julefrokost – ved bordet. 

Vi serverer julefrokost fra fredag den 4. november til fredag den 23. december og fra tirsdag den 27. til fredag den 30. december 2022.
Som sædvanligt er åbningstiden udvidet i anledning af julen fra den 4. november til 30. december 2022 (begge dage inklusive): Mandag til lørdag kl. 11-23.30 og søndag kl. 11-18.

Bemærk venligst, at for at holde kvaliteten i maden og servicen, er der en del dage, hvor vi udelukkende serverer smørrebrød fra kortet kl. 11.00-14.00 og julefrokostmenuen kl. 14.15-18.00 og 18.30-luk (kl. 19.00-luk om lørdagen).

Her finder du mere information om vores julefrokost – og en udførlig liste over de dage, hvor vi har indført ovennævnte ”seatings”.

Julefrokost torsdag, fredag og lørdag
Hvis du ønsker at bestille bord til julefrokost en torsdag, fredag eller lørdag, beder vi dig sende en mail med navn, telefonnummer, dato og antal personer til reservation@restaurantkronborg.dk.

Julefrokost søndag til onsdag
– er du velkommen til at reservere online.

Vores anmeldelser

Vi har 4,5 stjerner ud af 5 på Google

4.5/5
5/5

En af Københavns bedste klassiske smørrebrød-restauranter, fint udvalg af hjemmelavet snaps og ikke mindst fantastisk service af personalet – opmærksomme, humoristiske og fuld af personlighed. 

– Morten Mørup Jepsen

5/5

Super godt forkost sted. Maden var helt perfekt og i top kvalitet. Jeg tabte min fiskefilet på gulvet, men den gode tjener kom straks med en ny. Det var service på høj plan! Ses snart igen! 

– Simon Falk

5/5

Super frokostcafe med klassisk smørrebrød og med et positivt tvist af nyt. Så lækkert, sød betjening og altid pænt dækket op. Toiletter er pæne. Restauranten kan varmt anbefales.

– Lone Siesing