TO SULTNE PIGER: ”IT’S SMØRREBRØD SEASON”

Anmelder-duoen TO SULTNE PIGER anbefaler blandt andet Restaurant Kronborg for overfladespændingen på vores snaps, de gode tavleretter og en ”helt sindssyg smørstegt fiskefilet”.

”Min første: Restaurant Kronborg – måske det sted, jeg har spist smørrebrød flest gange i København,” fortæller Pige 1 fra anmelder-duoen TO SULTNE PIGER i deres podcast ”IT’S SMØRREBRØD SEASON”.
Danmarks pt mest hypede madanmelder-duo dissekerer 25 af Københavns mest populære smørrebrødsrestauranter.
I første omgang for at finde et sted at spise julefrokost, i anden omgang fordi de to livsnydere elsker hygge, smørrebrød, øl, snaps og en fest – hvad enten det er til jul, påske eller resten af året.

En anmelderduo, der giver den gas med mad og drikke

De to sultne piger lever på alle måder op til deres alias; og har (som nogle af de få madanmeldere i København) formået at opretholde deres anonymitet. Stor applaus – eller som pigerne ville sige: big ups – for det.
Pigerne begyndte anmelderkarrieren som et hobbyprojekt på instagram og fik hurtigt en stor fanskare på grund af deres lige-ud-af-posen-anmeldelser og deres uglamourøse billeder. De giver den gas, både med mad og drikke – og med sprogblomster.
I slutningen af 2021 udvidede de repertoiret – og fanskaren – med en ugentlig anmeldelse og podcast på Frihedsbrevet.dk.

Overfladespænding på snapsen, smørstegt fiskefilet og partystemning

Pige 1 er en selverklæret smørrebrød queen, der har besøgt Restaurant Kronborg utallige gange – både alene og sammen med sin familie.
Hun anbefaler blandt andet Kronborg, fordi
– maden er altid on point
– mest overfladespænding på snapsen
– de gode tavleretter (hun har blandt andet holdt en lille aspargesfest i sæsonen)
– der er spræl i tjenerne
– partystemningen til julefrokosterne
Mens pige 2, der ikke er helt lige så stærk på smørrebrødsrestauranter, men til gengæld gerne saver sig ned, fremhæver en ”helt sindssyg smørstegt fiskefilet”.

Instagram, podcasts og en anonym anmelder

Hvis du er nysgerrig efter mere, kan du følge TO SULTNE PIGER på instagram og lytte til deres podcast (fra før den kom bag en betalingsmur) om smørrebrøds-sæsonen.
Omtalen af Restaurant Kronborg finder du fra minut 09:32-11.08, men vi anbefaler gerne, at du lytter til hele podcasten – der er både masser af gode tips og gode grin.
PS Selv om Pige 1 – og hendes familie – åbenbart er glade for Restaurant Kronborg og har besøgt os mange gange, har vi endnu ikke gennemskuet, hvem hun er …

Tak til Feed Milton for – som altid – stemningsfulde billeder.