4.5/5

baseret på +1.160 anmeldelser

Smørrebrødsmenuer

Smørrebrøds-menuer

Restaurant Kronborg

Vi har komponeret en række smørrebrødsmenuer baseret på stamgæsternes favoritter og sæsonens bedste råvarer. Menuerne bliver serveret “family style” og er særligt gode til selskaber, der ønsker et par hyggelige timer med muligheden for at smage det bedste det klassiske danske smørrebrødskøkken kan præstere. 

Vi komponerer gerne en øl- og snapsemenu, der passer til smørrebrødsmenuen. 

Læs gerne mere om menuerne på

Du er velkommen til at kontakte os på reservation@restaurantkronborg.dk, hvis du ønsker at bestille bord eller at høre mere om en eller flere af menuerne.

Bemærk venligst, at menuer skal forudbestilles (minimum otte kuverter).

Vores anmeldelser

Vi har 4,5 stjerner ud af 5 på Google

4.5/5
5/5

En af Københavns bedste klassiske smørrebrød-restauranter, fint udvalg af hjemmelavet snaps og ikke mindst fantastisk service af personalet – opmærksomme, humoristiske og fuld af personlighed. 

– Morten Mørup Jepsen

5/5

Super godt forkost sted. Maden var helt perfekt og i top kvalitet. Jeg tabte min fiskefilet på gulvet, men den gode tjener kom straks med en ny. Det var service på høj plan! Ses snart igen! 

– Simon Falk

5/5

Super frokostcafe med klassisk smørrebrød og med et positivt tvist af nyt. Så lækkert, sød betjening og altid pænt dækket op. Toiletter er pæne. Restauranten kan varmt anbefales.

– Lone Siesing