Smørrebrødsmenu med sæsonens bedste, lokale råvarer

Til den populære madfestival Copenhagen Cooking & Food forkæler vi vores gæster med en særlig festivalmenu, hvor det hjemmelavede, klassiske smørrebrød får tilført ny energi og velsmag fra de bedste af sæsonens lokale råvarer.

Smørrebrød er en unik dansk tradition, der i disse år bliver revitaliseret.
Som en af Københavns klassiske smørrebrødsrestauranter oplever vi ny interesse fra erfarne smørrebrødsentusiaster samt de yngre generationer, der er vokset op med pizza, pasta og shawarma, og pludselig bliver fascineret af en – for dem ny og eksotisk – national madtrend.
Til den populære madfestival Copenhagen Cooking & Food forkæler vi vores gæster med en særlig festivalmenu, hvor det hjemmelavede, klassiske smørrebrød får tilført ny energi og velsmag fra de bedste af sæsonens lokale råvarer.

Smørrebrødsmenuen består af
– hjemmesaltede sild, marineret i sommergrønt og solbær
– pandestegt rødtungefilet med dildnaise og håndpillede rejer
– rørt tatar, toppet med svampecreme og sprøde chips af rodfrugter
– Rød løber fra Arla Unika med hybenkompot

Ægte livsnydere vælger selvfølgelig at supplere smørrebrødsmenu med Restaurant Kronborgs øl- og snapsemenu.

Ceske Böhmer
Solbærakvavit
New York Lager
King’s County Brown
Bombay Pale Ale

(Drikkevaremenuen skal bestilles af minimum to personer)

Tid
Fredag den 26., lørdag den 27. og søndag den 28. august – kl. 12.00 eller 14.30

Sted
Restaurant Kronborg, Brolæggerstræde 12, 1211 København K

Pris
Smørrebrødsmenu DKK 259 per person
Øl- og snapsemenu DKK 170 per person

Billetter
Køb billetter på Madbillet.dk

Du er velkommen til at kontakte os på reservation@restaurantkronborg.dk, hvis du ønsker mere information om menuen.

Mere om Copenhagen Cooking & Food Festival 2016
Copenhagen Cooking 2016 – Skandinaviens største madfestival – fejrer den nordiske kulinariske arv, i år blandt andet med temaet ”Taste of Copenhagen”, fra fredag den 21. til søndag den 30. august 2016.
Find mere information om Copenhagen Cooking & Food Festival 2016