ELLE DANMARK: ”DE BEDSTE FROKOSTSTEDER I KØBENHAVN”

”Her er det helt, som du kender det – men af allerhøjeste kvalitet af råvarer og service,” skriver det danske mode- og livsstilsmagasin ELLE om Restaurant Kronborg i deres guide til de bedste frokoststeder i København.

”Leder du efter helt klassisk, dansk smørrebrød, finder du stort set ikke bedre steder end Restaurant Kronborg,” skriver den madglade redaktion på mode- og livsstilsmagasinet ELLE DANMARK.
De fortæller: ”At gå ud og spise en god frokost er den ultimative selvforkælelse, men det kan være en jungle at finde det helt rette sted”.
Det bugner – som du nok vidste i forvejen – af lækre spisesteder i vores dejlige hovedstad; og redaktionen har sat sig for at finde de 25 bedste frokoststeder …

”Allerhøjeste kvalitet af råvarer og service”

ELLE DANMARKs anbefalinger går fra trendy vegetar-restauranter på Nørrebro, som Restaurant Omar, over eksklusive frankofile stjernerestauranter i København K, som Bistro Pastis, til traditionelt dansk smørrebrød.
Hér er vi glade og stolte over at blive fremhævet med skudsmålet: ”Her er det helt, som du kender det – men af allerhøjeste kvalitet af råvarer og service.”
Og så anbefaler redaktionen: ”Sørg altid for at booke bord i forvejen, for det er stort set ikke til at få bord uden bordbestilling”.

Mere om ELLE DANMARK

ELLE er verdens bedst sælgende modemagasin og udkom for første gang i Danmark i september 2008.
ELLE DANMARK prioriterer moden fra en dansk synsvinkel, men supplerer med det bedste, som ELLE internationalt kan tilbyde. Det er magasinets mål at give læserne en høj kvalitet af inspirerende artikler om tendenser i tiden sammen med interviews med store personligheder fra modens, kunstens og filmens verden. Dansk ELLE skriver også om kultur, interiør og – som det fremgår – gastronomi – og helst i et usnobbet sprog.
Læs hele ELLE DANMARKs guide til de 25 bedste frokoststeder i København.