DANMARKS BEDSTE – KLASSISKE – TARTELETTER

Vi er glade og stolte over, at vores ’hjemmelavede’, ganske enkle og old school, tartelet med traditionelt fyld af høns i asparges løb med titlen som Danmarks bedste klassiske tartelet til DM i tartelet 2021.

”Saftig kylling”, ”smagsfyldt sauce” og ”sprød tartelet”, lød begrundelsen fra dommerpanelet, da Restaurant Kronborg blev kåret til Danmarksmester i klassisk tartelet på Rådhuspladsen i København lørdag den 11. september 2021.
Vi er glade og stolte over, at vores ’hjemmelavede’, ganske enkle og old school, tartelet med traditionelt fyld af høns i asparges løb med titlen som Danmarks bedste til DM i tartelet 2021.

Kendis-kokke, michelinstjerner og kogebogsforfattere

Det var et erfarent og kompetent dommerpanel med blandt andre opskriftsudvikler og kogebogsforfatter Nadia Mathiasen fra Foodfanatic.dk, gastronomisk redaktør på Børsen Ole Troelsø, michelinstjerne-kokken Thomas Hermann, chefredaktør på Smag Aarhus Simon Urop og kendis-kokken Umut Sakaraya fra Guldgrillen der tildelte os titlen. Mens tv-personligheden Timm Vladimir veloplagt styrede slagets gang som konferencier.
Mesterskabet var arrangeret af Food Organisation of Denmark i forbindelse med Copenhagen Beer Week 2021.

Dygtige – og rare – kollegaer

Vi var oppe mod hård – men meget venskabelig – konkurrence om titlen som danmarksmester i tartelet, blandt andet deltog Restaurant Carl Nielsen, Københavnercaféen, Norrlyst og Restaurant Schønnemann.
I kategorien ’innovativ tartelet’ løb Restaurant Reel fra Århus med den prestigefyldte titel som Danmarks bedste.
Der var gratis adgang til konkurrencen og publikum kunne købe tarteletterne fra de enkelte deltagere. Vi glædede os over, at der var kø ved vores tarteletbod. Flere af gæsterne roste tarteletten og kom tilbage for at købe anden omgang. Dette førte desværre til, at vi hurtigt måtte melde udsolgt …

Vil du smage Danmarks bedste – klassiske – tartelet?

Vi har tarteletter med høns i asparges på tavlen frem til og med søndag den 31. oktober 2021, hvorefter vi går over til julekortet.
Tarteletterne kommer efter planen tilbage på tavlen i januar 2022.