”Råvarer behandlet med respekt og kærlighed”

”Kig forbi Restaurant Kronborg, hvis du vil opleve, hvordan smørrebrød smager, når råvarerne er behandlet med respekt og kærlighed,” skriver de skarpe madbloggere fra Gastromand. dk om vores tvistede frokostplatte til Copenhagen Cooking 2013.

”Smørrebrød er über-trendy,” skriver de skarpe madbloggere fra Gastromand.dk.
De prøvesmagte vores menu til Copenhagen Cooking 2013 og anbefaler deres følgere at kigge forbi Restaurant Kronborg, hvis de vil ”opleve, hvordan smørrebrød smager, når råvarerne er behandlet med respekt og kærlighed!”
Og så anbefaler de lige, at du smager vores Helsingør Sherry Akvavit, når du alligevel er der …

Mere om Gastromand og Copenhagen Cooking 2013

Du kan læse hele indlægget – og få flere af Gastromands tips til Copenhagen Cooking – på Gastromand.dk.
Gastromand.dk blev kåret som ”Bedste madblog 2013” af gastrositet Mad + Medier.
Copenhagen Cooking 2013 – Nordeuropas største madfestival – fejrer social food og nordisk mad frem til den 1. september 2013.  Find mere information om Copenhagen Cooking 2013.
Hvis du vil smage vores bud på en tvistet frokostplatte inspireret af den nordiske sommer, så bestil bord på Restaurant Kronborg.