OPSKRIFT: Remoulade, favorittilbehør til dansk smørrebrød

For en dansker er remoulade det perfekte tilbehør til klassiske stykker smørrebrød som pandestegte rødspættefileter, fiskefrikadeller og roastbeef med sprøde løg.

”Det eneste jeg savner fra Danmark, er remoulade,” fortalte en af vores gæster os.
Gæsten er dansk, men bor i London. Hun kommer hjem et par gange om året, og hvert besøg kræver mindst en frokost på en klassisk dansk smørrebrødsrestaurant, blandt andet for at nyde et par stykker smørrebrød med enten fiskefilet, fiskefrikadeller eller roastbeef – og selvfølgelig remoulade!
Vi forærede hellere end gerne den madglade gæst vores opskrift på det populære tilbehør …

Ingredienser
½ liter pickles espanol
1 dl mayonnaise, gerne hjemmelavet
1 dl kapers, extra fines
1/2 teske gurkemeje
Salt & peber

Blend pickles, til de får den konsistens, du kan lide (vi foretrækker vores ret grov).
Tilsæt mayonnaise og kapers og smag til med gurkemeje, salt og peber.

For en dansker er remoulade det perfekte tilbehør til klassiske stykker smørrebrød som pandestegte rødspættefileter, fiskefrikadeller og roastbeef med sprøde løg.