FRILANDSKARTOFLER – EN DANSK SOMMERDELIKATESSE

Den anerkendte madskribent Katrine Klinken interviewer vores køkkenchef Jimmi Bengtsson om de danske frilandskartofler og vores forskellige kartoffelmadder. Du kan se interviewet på Katrines Youtube-kanal Klinken’s Kitchen.

”Kartoffelmadder er en dansk smørrebrødsklassiker, der smager ekstra godt i juni og juli, hvor de danske frilandskartofler er i sæson,” fortæller madskribent Katrine Klinken.
Lyt med, bliv klogere – og måske lidt småsulten – når Katrine Klinken interviewer vores køkkenchef Jimmi Bengtsson om, hvordan man laver den perfekte kartoffelmad.
Se videoen om kartoffelmadderne.

En af Danmarks ukronede smørrebrødsdronninger

Katrine Klinken har skrevet flere kogebøger om smørrebrød og er altid fortaler for mad der smager godt, lokale produkter i sæson, økologi og bæredygtighed.
Du kan følge med i Katrines spændende madunivers på hendes Youtube-kanal Klinken’s Kitchen.
Katrine Klinken er – efter vores mening – en af Danmarks ukronede smørrebrødsdronninger.

Opskrifter på kartoffelmadder

På Restaurant Kronborg fejrer vi altid de smagsfyldte frilandskartofler med at eksperimentere med kartoffelmadderne.
Du finder vores favoritopskrifter på kartoffelmadder nedenfor:

Kartoffelmad med creme af rygeost, radiser og ovnbagt skinke (opskrift)

Kartoffelmad med røget laks og urtecreme (opskrift)

Kartoffelmad med mormorsalat og friterede ansjoser (opskrift)

God fornøjelse i køkkenet!

F0to af Chris Opander Tonnesen